Malzemeler:
125 gr
tereyağı (oda ıssında)
Yarım çay
bardağı sıvı yağ
Yarım su
bardağı pudra şeker
Yarım su
bardağı Hindistan cevizi
1 paket vanilya
3-4 su
bardağı un
Üzeri için:
1 su
bardağı Hindistan cevizi
1 çay
bardağı pudra şeker
Yapılışı: Hamur malzemeleri
ile ele yapışmayan bir hamur yapılır. Küçük bezeler alınır ve avuç içerinse
yuvarlanıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. 180˚ fırında beyaz kalacak şekilde pişirilir. Bir kâsede 1
su bardağı Hindistan cevizi ve 1 çay bardağı pudra şeker karıştırılır.
Kurabiyeler fırından çıkar çıkmaz Hindistan cevizli karışıma bulanıp servis
tabağına alınır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder