Malzemeler:
2 tane
havuç
1 büyük kâse
lahana
6 tane
kornişon turşu
1 tutam
maydanoz
Yarım
demet soğan
Tuz
Sosu için:
2 su bardağı yoğurt
4 yemek kaşığı mayonez
2 diş sarımsak
Pul biber
Ceviz içi
Yapılışı: Haşlanmış olan
patates ve havuç, küp, küp doğranır. Çiğ olarak doğranmış lahana tuz ile
ovulur. Kornişonlar doğranır, maydanoz
ve soğanlar doğranır. Tüm malzemeler bir kapta karıştırılır. Sosu için yoğurt,
mayonez, sarımsaklar ve tuz karıştırılır ve salata malzemesiyle karıştırılır.
Servis tabağına alınır, üzerine ceviz iç ve pul biber serpilir. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder