Malzemeler:
500 gr
çalı fasulyesi
2 tane
havuç
2 tqne kırmızı
biber
1kutu
mısır konservesi
Yarım
demet maydanoz
1 çay
bardağı ceviz içi
1 tane
kırmızı soğan
Nar
ekşisi, zeytinyağı
Limon
suyu
Pul
biber, tuz
Yapılışı: Fasulyeler
ayıklanır, yıkanır, verev şekilde doğranır ve haşlanıp ve süzülür. Havuçlar da
küp şeklinde doğranır, haşlanır ve süzülür. Daha sonra küp şeklinde doğranmış kırmızıbiber,
piyazlık doğranmış kırmızı soğan, ince kıyılmış maydanoz ve diğer bütün
malzemeler bir araya getirilir ve hepsi birlikte karıştırılarak servis tabağına
alınır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder