Malzemeler:
1 paket kedidili
1 su bardağı
süt
Beyaz
muhallebi için:
1 paket
vanilyalı puding
3,5 su bardağı
süt
Vişneli
muhallebi için:
1 paket
vanilyalı puding
3 su bardağı
vişne suyu
Üzeri
için:
1 kâse vişne
Hindistan cevizi
Yapılışı:
Kedidilleri süt ile ıslatılıp dikdörtgen borcama dizilir. Beyaz muhallebi
malzemeleri bir tencereye alınır ve sürekli karıştırarak ocakta pişirilir. Kedidillerinin
üzerine yayılır ve buzdolabında yarım saat kadar bekletilir. Bu arada vişneli
muhallebi malzemeleri bir tencereye alınır ve sürekli karıştırarak ocak
pişirilir. Yarım saat dolapta bekletilen muhallebinin üzerine vişneli muhallebi
düzgünce yayılır. 2-3 saat buzdolabında bekletilir. Üzeri istenilen şekilde
süslenip servis yapılır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder