Malzemeler:
1
kavanoz taze fasulye konservesi
1 kutu mısır
3 tane
kırmızıbiber (küçük doğranmış)
5-6 tane
kornişon turşu (küçük doğranmış)
Yarım
demet dereotu (ince kıyılmış)
1 çay
bardağı iri dövülmüş ceviz içi
Sosu için:
2 su
bardağı yoğurt
Yarım su
bardağı mayonez
Zeytinyağı
2 diş
sarımsak
Tuz,
karabiber, pul biber
Yapılışı: Havuçlar az yağ ile
sotelenir, biberler ayrı bir yerde sotelenir, daha sonra ikisi birlikte
karıştırma kabına alınır ve ddiğer tüm malzemeler üzerlerine eklenir. Sos
malzemesi çırpılır ve hepsi birlikte karıştırılıp servis tabağına alınır ve cevizle
süslenir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder