Malzemeler:
Yarım
adet kemikli tavukgöğsü
1 tane
yeşil ekşi elma
1 tane
kereviz
Yarım demet
kıvırcık
1 tutam maydanoz
1 çay
bardağı ceviz içi
Sosu için:
2 çorba
kaşığı mayonez
2 çorba
kaşığı süzme yoğurt
1 tane
limon suyu
1 çay
kaşığı tuz
Yarım çay
kaşığı kişniş
Karabiber
Zeytinyağı
Yapılışı: Kıvırcıklar ve
maydanoz ince bir şekilde doğranır, elma da kabukları ile küçük doğranır, kereviz
rendelenir, tavuk göğsü de didiklenir. Bütün malzemeler geniş bir kap içerisinde
buluşturulur. Sos malzemesi çırpılır ve salataya eklenir, üzerine zeytinyağı
gezdirilir ve hepsi birlikte karıştırılıp servis tabağına alınır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder