Malzemeler:
1 paket tavukgöğsü (2
parça göğüs)
1 tane
küçük kırmızı lahana
1 kutu
kornişon turşu
2 su
bardağı süzme yoğurt
2 yemek
kaşığı mayonez
2 diş
sarımsak
1 çay
bardağı ceviz içi
1 çay
kaşığı tuz
Yarım demet
maydanoz
Yapılışı: Tavuklar küçük
doğranır ve haşlanır, lahana ince doğranır, kornişon turşular küçük doğranır,
yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.
Geniş bir kaseye maydanoz ve ceviz hariç diğer malzemeler konulur ve güzelce karıştırılıp servis tabağına alınır. Üzeri maydanoz ve ceviz ile süslenir ve servis yapılır. Afiyet olsun.
Geniş bir kaseye maydanoz ve ceviz hariç diğer malzemeler konulur ve güzelce karıştırılıp servis tabağına alınır. Üzeri maydanoz ve ceviz ile süslenir ve servis yapılır.
Sarımsak
hariç diğer malzemeler akşamdan karıştırılırsa renk daha güzel çıkar, sarımsağı
ve üzerinin süsünü servis yapılacağı zaman kullanılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder